Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Sniper Ghost Warrior Contracts 2

  • Ontwikkelaar City Interactive
  • Eerste releasedatum 4 juni 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Stealth
  • Gameliner score

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 bevestigd

CI Games heeft bevestigd dat we Sniper Ghost Warrior Contracts 2 in de herfst van 2020 kunnen verwachten. Dit lieten ze weten via hun Twitter-kanaal. De voorganger van de game is nog geen jaar geleden uitgekomen.

Naast het feit dat we de game in de herfst van 2020 kunnen verwachten, gaf de ontwikkelaar niet veel informatie. Het enige dat we er nog bij kregen was een website waar nog niet veel details op te vinden zijn. Sniper Ghost Warrior Contracts was een terugkeer naar de roots van de game-serie. Na de tegenvallende resultaten van Sniper Ghost Warrior 3 wist CI dat ze weer een andere richting in moesten slaan met hun games. De oude richting. Laten we ervan uitgaan dat Ghost Warrior Contracts 2 nog hetzelfde pad blijft volgen. Één ding is in ieder geval zeker: je zult dingen moeten neerschieten op grote afstanden. Maar dat is voor nu ook alles dat we echt weten over de nieuwe game.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 gaat verschijnen in de herfst van 2020.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?