Sniper Ghost Warrior Contracts 2 bevestigd

Geplaatst: 23 juni 2020 15:12
Aangepast: 4 maart 2021 13:15
-

CI Games heeft bevestigd dat we Sniper Ghost Warrior Contracts 2 in de herfst van 2020 kunnen verwachten. Dit lieten ze weten via hun Twitter-kanaal. De voorganger van de game is nog geen jaar geleden uitgekomen.

Naast het feit dat we de game in de herfst van 2020 kunnen verwachten, gaf de ontwikkelaar niet veel informatie. Het enige dat we er nog bij kregen was een website waar nog niet veel details op te vinden zijn. Sniper Ghost Warrior Contracts was een terugkeer naar de roots van de game-serie. Na de tegenvallende resultaten van Sniper Ghost Warrior 3 wist CI dat ze weer een andere richting in moesten slaan met hun games. De oude richting. Laten we ervan uitgaan dat Ghost Warrior Contracts 2 nog hetzelfde pad blijft volgen. Één ding is in ieder geval zeker: je zult dingen moeten neerschieten op grote afstanden. Maar dat is voor nu ook alles dat we echt weten over de nieuwe game.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 gaat verschijnen in de herfst van 2020.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Ontwikkelaar:

City Interactive

Uitgever:

CI Games

Release:

4 juni 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord