Trailer: Sniper Ghost Warrior Contracts 2-expansie nu speelbaar

Geplaatst:

Spelers van Sniper Ghost Warrior Contracts 2 die uitkijken naar de eerste contentexpansie hoeven niet lang te wachten. De eerste grote contentuitbreiding genaamd 'Butcher's Banquet' is vanaf vandaag te spelen.

Het is alweer ruim een jaar geleden dat Sniper Ghost Warrior Contracts 2 bevestigd werd. Na meerdere gameplaytrailers verscheen de game vorige maand in de winkelschappen. Nu, ongeveer een maand later, ontvangt de game zijn eerste contentexpansie. In Butcher's Banquet komen spelers in een geheel nieuwe regio terecht: The Temple. Daar zijn weer genoeg nieuwe contracten te ontdekken en doelen te behalen. Jouw taak daar is om een stokje te steken voor de kwade plannen van Mahmoud Zarza, een persoon die ook wel bekendstaat als de Butcher. Je hoeft voor deze expansie je portemonnee niet te trekken. De contentuitbreiding is namelijk geheel kosteloos.

De expansie van Sniper Ghost Warrior Contracts 2 is vanaf vandaag gratis te downloaden op de PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series en op pc. PlayStation 5-bezitters moeten helaas nog even geduld hebben. De PS5-versie van Sniper Ghost Warrior Contracts 2 is namelijk uitgesteld.

Bron: CI Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Uitgever

CI Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 juni 2021

Ontwikkelaar

City Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord