Sniper Ghost Warrior Contracts 2

  • Ontwikkelaar City Interactive
  • Eerste releasedatum 4 juni 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Stealth
  • Gameliner score

Trailer: Sniper Ghost Warrior Contracts 2 verhaal onthuld

Een nieuwe trailer van Sniper Ghost Warrior Contracts 2 toont ons meer van het verhaal. Daarnaast zijn de pre-order details vrijgegeven.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 gaat zich afspelen in de staat Kuamar. Dit stukje land heeft veel moeten lijden onder een dictatorbestuur. We leren dat de dictator Kuamar aan het voorbereiden is voor een invasie, ze willen namelijk hun buurland overnemen. Het is aan de speler, die in de schoenen treedt van protagonist Raven, om hier een stokje voor te steken. Alles op alles moet gezet worden om ervoor te zorgen dat de oorlog niet uitbreekt. We zien naast de details van het verhaal ook de moeite die gestopt is in de effecten om een hoofd te laten ontploffen. Wanneer je Sniper Ghost Warrior Contracts 2 vooraf besteld, krijg je toegang tot een aantal wapens en skins. Bekijk hier de gameplay trailer van Sniper Ghost Warrior Contracts 2.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 is beschikbaar vanaf 4 juni voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON CI Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?