Trailer: Sniper Ghost Warrior Contracts 2 gameplay trailer

Geplaatst:

Je kunt nu een eerste blik werpen op de gameplay van Sniper Ghost Warrior Contracts 2. De ontwikkelaar plaatste onlangs een gameplay trailer.

De ontwikkelaar onthulde ook dat de game uit zal komen op 4 juni 2021. Voor de fysieke exemplaren van de game kun je nu al een vooruitbestelling doen. De Sniper Ghost Warrior Contracts-serie is de bestverkochte first person sniper-franchise ooit, met meer dan 11 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. CI Games heeft dus een naam om hoog te houden met dit langverwachte vervolg. Sniper Ghost Warrior Contracts 2 moet het meest spectaculaire deel tot nu toe worden en voegt nieuwe uitdagingen met extreme-range-sniping toe aan de game, waarbij doelwitten zich op meer dan 1.000 meter afstand bevinden.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 komt op 4 juni uit voor de PC, Xbox Series X/S, PS5, PS4 en de Xbox One.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Uitgever

CI Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 juni 2021

Ontwikkelaar

City Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord