Sniper Ghost Warrior Contracts 2

  • Ontwikkelaar City Interactive
  • Eerste releasedatum 4 juni 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Stealth
  • Gameliner score

Trailer: Sniper Ghost Warrior Contracts 2 gameplay trailer

Je kunt nu een eerste blik werpen op de gameplay van Sniper Ghost Warrior Contracts 2. De ontwikkelaar plaatste onlangs een gameplay trailer.

De ontwikkelaar onthulde ook dat de game uit zal komen op 4 juni 2021. Voor de fysieke exemplaren van de game kun je nu al een vooruitbestelling doen. De Sniper Ghost Warrior Contracts-serie is de bestverkochte first person sniper-franchise ooit, met meer dan 11 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. CI Games heeft dus een naam om hoog te houden met dit langverwachte vervolg. Sniper Ghost Warrior Contracts 2 moet het meest spectaculaire deel tot nu toe worden en voegt nieuwe uitdagingen met extreme-range-sniping toe aan de game, waarbij doelwitten zich op meer dan 1.000 meter afstand bevinden.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 komt op 4 juni uit voor de PC, Xbox Series X/S, PS5, PS4 en de Xbox One.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?