Sniper Ghost Warrior Contracts 2

  • Ontwikkelaar City Interactive
  • Eerste releasedatum 4 juni 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Stealth
  • Gameliner score

Gameplay: Sniper Ghost Warrior Contracts 2 gameplay onthuld

De nieuwe gameplay trailer van Sniper Ghost Warrior Contracts 2 geeft nieuwe informatie over de wapens, vaardigheden en het gebied.

Toen de releasedatum van Sniper Ghost Warrior Contract 2 bekend werd gemaakt werd er al een korte gameplaytrailer vrijgegeven. De nieuwe video gaat echter dieper in op de gameplay. Zo komen we te weten dat er vijf regio's zijn met in totaal eenentwintig contracten. Uiteraard wordt er ook uitgelegd hoe het sluipschuttersgeweer werkt en welke andere wapens en gadgets behoren tot jouw arsenaal. Zo kun je mensen besluipen met een mes en zijn ook de werpmessen en kruisbogen een goed alternatief. Een groot gedeelte van de wapens zijn daarnaast aan te passen, zodat je altijd goed voorbereid bent op een missie. De game speelt zich af in de staat Kuamar waar een dictator aan de macht is, zoals al werd bekendgemaakt in de verhaal trailer.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 is beschikbaar vanaf 4 juni voor de pc, Xbox One, Xbox Series en PlayStation 4. Vorige maand werd er bekendgemaakt dat de PlayStation 5-versie uitgesteld is.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?