Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Sniper Ghost Warrior Contracts 2

  • Ontwikkelaar City Interactive
  • Eerste releasedatum 4 juni 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Stealth
  • Gameliner score

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 PS5-versie uitgesteld

De PlayStation 5-versie van Sniper Ghost Warrior Contracts 2 is uitgesteld. Als goedmakertje geeft ontwikkelaar CI Games de eerste uitbreiding gratis weg aan alle spelers.

De PS5-versie van Sniper Ghost Warrior Contracts 2 kampt met onverwachte technische problemen op de console van Sony. Wat deze issues precies zijn, heeft CI Games nog niet bevestigd. Dit beïnvloedt de lancering van de andere platformen niet. De ontwikkelaar heeft aangegeven dat als goedmakertje voor de onverwachte uitstelling ze de eerste aankomende DLC gratis weggeven. Niet alleen voor PS5-eigenaren, maar voor iedereen die in het bezit is van Sniper Ghost Warrior Contracts 2. Bekijk hier de gameplay-trailer van Sniper Ghost Warrior Contracts 2.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 is beschikbaar vanaf 4 juni voor de pc, Xbox One, Xbox Series en PlayStation 4. Wanneer de PlayStation 5-versie beschikbaar is, is op dit moment nog niet bekend.

BRON CI Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?