Sonic Frontiers

  • Ontwikkelaar Sonic Team
  • Eerste releasedatum 8 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Sonic the Hedgehog aanwezig op The Game Awards

Sonic the Hedgehog is deze week aanwezig tijdens The Game Awards 2021. Zijn aanwezigheid volgt duidelijk uit een aantal tweets van de officiële Twitter-account.

Deze maand keert The Game Awards terug die gepresenteerd wordt door Geoff Keighley. Tijdens de show worden er niet alleen diverse awards uitgereikt, maar ook nieuwe aankondigingen gedaan. We weten nu in ieder geval dat er iets voorbij gaat komen van Sonic the Hedgehog. Via zijn officiële Twitter-account heeft er een interactie plaatsgevonden tussen de Sega-mascotte en Geoff Keighley. Daarop is te zien dat Geoff Keighley wordt bedankt door Sonic voor het feit dat hij aanwezig mag zijn tijdens de show. Daarnaast is er vanmiddag een filmposter getoond van Sonic the Hedgehog 2, het vervolg op de film Sonic the Hedgehog uit 2020. Uit de tweet is op te maken dat de trailer voor het eerst getoond wordt tijdens The Game Awards. Het is mogelijk dat wij nog meer te zien krijgen van Sonic, zoals de nieuwe 3D Sonic-game die volgend jaar op de planning staat. De genomineerden van The Game Awards 2021 zijn inmiddels al bekend.

The Game Awards 2021 vindt plaats op vrijdag 10 december om half twee 's nachts.

BRON Sonic the Hedgehog

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?