Sons of the Forest v1.0 update kent een releasedatum

Geplaatst:

Sons of the Forest verlaat binnenkort de Early Access. Via Twitter laat Endnight Games weten dat de v1.0 update is ingepland voor het eerste kwartaal van 2024.

In onze review van Sons of the Forest werd de game al geprezen, maar de v1.0 update moet nog steeds verschijnen. Voor een Early Access-game werd Sons of the Forest dus goed ontvangen. Ondertussen zijn er al verschillende updates verschenen en daardoor maken de ontwikkelaars zich klaar voor de v1.0 update. Wat de grote update gaat brengen is nog een mysterie, maar de rol van Timmy in de game en het verhaal wordt verder uitgebreid. Met dat nieuws werd er ook gedeeld dat Shawn Ashmore de stem van Timmy gaat verzorgen. Mocht je net zijn begonnen met je avontuur op het eiland dan kun je hier onze guide van Sons of the Forest lezen.

Sons of the Forest verlaat op 22 februari de Early Access.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sons of the Forest

Series

-

Uitgever

Endnight Games

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

23 februari 2023

Ontwikkelaar

Endnight Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord