Trailer: Dit kan je verwachten in Sons of the Forest 1.0

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer verschenen voor de survival horrorgame Sons of the Forest. De trailer toont wat je allemaal kan verwachten in de aankomende 1.0 release.

Sons of the Forest werd aangekondigd in 2019 als het vervolg van de in 2014 verschenen game The Forest. In het vervolg speel je als iemand die naar een verlaten eiland wordt gestuurd om een multi miljardair te redden. Het eiland blijkt alleen overspoelt te zijn met kannibalen en monsters, dus naast de zoektocht moet je ook zien te overleven. Met de Sons of the Forest 1.0 releasedatum die steeds dichter in de buurt komt, heeft Endnight Games een speciale trailer uitgebracht om te laten zien wat spelers kunnen verwachten bij de officiële release. Van verschillende monsters die je in de game tegenkomt, tot unieke omgevingen en de nodige gevechten. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Sons of the Forest is op dit moment beschikbaar in early access. Op 22 februari komt de game officieel uit. Lees hier Eilish' Sons of the Forest guide over hoe je kan overleven in deze survival horrorgame.

Bron: IGN

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sons of the Forest

Series

-

Uitgever

Endnight Games

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

23 februari 2023

Ontwikkelaar

Endnight Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord