Sony maakt pc features Until Dawn bekend

-

Sony maakte onlangs de pc features en de systeemvereisten van de pc-versie van Until Dawn bekend. Dit deden ze met een nieuwe trailer voor de pc-versie van de horrorgame.

In 2015 verscheen Until Dawn exclusief voor de PlayStation 4. Over minder dan een maand kunnen ook pc gamers eindelijk aan de slag met deze goed ontvangen horrorgame. De pc-versie van de game krijgt een hoop features, zoals we in de nieuwe trailer kunnen zien. Mogelijkheden die de DualSense controllers van PlayStation bieden worden zo goed mogelijk overgenomen in de pc-versie. Denk bijvoorbeeld aan de hartslag die je kunt voelen op momenten dat je niet mag bewegen in de game en haptische feedback. De pc-versie van Until Dawn gebruikt zowel NVIDIA’s DLSS 3.7 als AMD’s FSR 3.1. Dit betekent dat de grafische prestaties en de framerate verbeterd worden met behoud van de beeldkwaliteit.

Until Dawn komt op 4 oktober naar de pc en PlayStation 5 en je betaalt 69,99 euro voor de vernieuwde versie.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Until Dawn

Ontwikkelaar:

Supermassive Games

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

26 augustus 2015

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord