Soulframe maakt comeback tijdens TennoCon 2024

-

Er zijn magische gameplaybeelden van Soulframe vrijgegeven. Check hier wat je kan verwachten van de aankomende RPG, afkomstig van Digital Extremes.

Tijdens TennoCon 2024 konden fans van Warframe en dergelijke hun hart ophalen. De nieuwe gameplaybeelden van Warframe: 1999 werden warm onthaald, maar enigszins voorspelbaar kwam Soulframe om de hoek kijken. De eerste rauwe gameplaybeelden van de RPG werden in de schijnwerpers gezet. Soulframe vindt plaats op Midrath Island en het ziet eruit als een fantasierijk paradijs. De gameplay is flink divers en dit zie je in het nieuwe beeldmateriaal. We maken kennis met de soort upgrades die spelers kunnen inzetten. Spirit, Grace en Courage zijn de zogeheten Virtues waar men de gameplay mee kan tweaken. Hieronder kun je alles in alle glorie zelf aanschouwen en sta je nou te trappelen om zelf ermee aan de haal te gaan? Digital Extremes geeft aan dat de game voor meer spelers beschikbaar wordt gemaakt in de herfst. Dit lijkt te duiden op een gesloten bèta of iets in die richting.

Soulframe is in ontwikkeling voor de pc.

Bron: TennoCon 2024
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Soulframe

Ontwikkelaar:

Digital Extremes

Uitgever:

Digital Extremes

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord