Soulframe

  • Ontwikkelaar Digital Extremes
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , MMO , RPG , Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Digital Extremes kondigt Soulframe aan

Tennocon 2022 bracht meer nieuws over Warframe, maar eindigde met een klapper. Digital Extremes heeft officieel hun nieuwe game Soulframe aangekondigd.

Door Warframe heeft Digital Extremes veel ervaring met een free-to-play actie MMO/MMORPG. Het is dan ook niet verrassend dat Soulframe hetzelfde pad gaat volgen. In een blogpost laat de studio weten dat ze zich hebben laten inspireren door Never Ending Story en Princess Mononoke. Die invloeden zijn duidelijk te zien aan de grote wolf en Eland die verschijnen in de trailer. Soulframe is dan ook meer gericht op fantasie en laat de botsing tussen de natuur en de mensheid zien. Het lijkt erop dat de dieren aan de kant staan van de protagonist, maar veel van het verhaal wordt eigenlijk niet duidelijk.

De trailer smaakt naar meer, maar we moeten nog geduldig zijn. Soulframe heeft nog geen releasedatum. Hoewel de game gaat verschijnen op de pc zijn de andere platformen nog niet bekendgemaakt.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?