Spellbreak

  • Eerste releasedatum 3 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Battle Royale
  • Gameliner score

Spellbreak ontvangt meer dan vijf miljoen spelers

De gratis Battle Royale-game Spellbreak doet het goed in de eerste maand. Er zijn namelijk vijf miljoen spelers gesignaleerd voor de game.

In een markt gedomineerd door Fortnite, Apex Legends en andere titanen, is het Spellbreak toch gelukt wat lekkere cijfers te produceren. Naast het aantal spelers werden er wat andere leuke feitjes losgelaten. Zo is de game het populairst in de Verenigde Staten, kort gevolgd door Japan en Brazilië. Meer dan vier miljoen uur is de game bekeken in totaal op Twitch en alle spreuken bij elkaar waren goed voor zo'n 25 miljard schade. Bekijk hier onze review van Spellbreak.

onbekend

Spellbreak is nu gratis beschikbaar voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?