Winacties: Win een Spellbreak Warlock Chapter Pack

Geplaatst:

Het eerste hoofdstuk van Spellbreak is in volle gang en om de jonge tovenaars te helpen mogen wij wat Spellbreak Warlock Chapter Packs weggeven!

Wat krijg je allemaal in deze Spellbreak Warlock Chapter Packs? Het is de ideale starterskit voor de beginnende magiegebruiker. Je krijgt maar liefst 13.500 goudstukken en de volledige seizoenspass van het eerste hoofdstuk mag je ook nog eens ontvangen. Daarnaast kunnen wat exclusieve kostuums natuurlijk niet ontbreken, dus aanschouw hieronder de Sinister Warlock outfit en de Steely Eyed Spellslinger outfit. Tot slot mag je pronken met de Menacing Aura Badge. Benieuwd of deze Battle Royale-game wat voor jou is? Spellbreak is gratis te spelen en hier kan je de review van Spellbreak lezen.

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 02-02-2021. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag. Laat ook even weten of je de game speelt via Steam of de Epic Games Store!

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Spellbreak

Series

-

Uitgever

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

3 september 2020

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord