Spellbreak

  • Eerste releasedatum 3 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Battle Royale
  • Gameliner score

Winacties: Win een Spellbreak Warlock Chapter Pack

Het eerste hoofdstuk van Spellbreak is in volle gang en om de jonge tovenaars te helpen mogen wij wat Spellbreak Warlock Chapter Packs weggeven!

Wat krijg je allemaal in deze Spellbreak Warlock Chapter Packs? Het is de ideale starterskit voor de beginnende magiegebruiker. Je krijgt maar liefst 13.500 goudstukken en de volledige seizoenspass van het eerste hoofdstuk mag je ook nog eens ontvangen. Daarnaast kunnen wat exclusieve kostuums natuurlijk niet ontbreken, dus aanschouw hieronder de Sinister Warlock outfit en de Steely Eyed Spellslinger outfit. Tot slot mag je pronken met de Menacing Aura Badge. Benieuwd of deze Battle Royale-game wat voor jou is? Spellbreak is gratis te spelen en hier kan je de review van Spellbreak lezen.

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 02-02-2021. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag. Laat ook even weten of je de game speelt via Steam of de Epic Games Store!

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?