Spellbreak

  • Eerste releasedatum 3 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Battle Royale
  • Gameliner score

Spellbreak wordt gratis te spelen bij lancering

Goed nieuws voor gamers met een magere portemonnee: de bijzondere fantasy Battle Royale-game Spellbreak zal gratis te spelen zijn bij de lancering.

Volgens ontwikkelaar Proletariat wordt de game gratis gemaakt, omdat hierdoor meer spelers kunnen aanhaken. Bijzonder aan Spellbreak is dat het ingaat tegen alles wat men gewend is van Battle Royale-games. Zo is de setting van de game gericht op fantasy en zijn er geen moderne wapens in de game aanwezig. In plaats daarvan vervul je de rol van een tovenaar en dien je krachtige magische spreuken op je tegenstanders af te vuren, bijvoorbeeld in de vorm van een vuurtornado. Daarnaast hebben spelers de mogelijkheid om te vliegen op een grote kaart, vol ruïnes en schatten. De stijl van de game heeft veel weg van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, wat de game schaalbaar maakt voor cross-play tussen de huidige generatie consoles en pc.

Spellbreak staat gepland om dit jaar nog uit te komen. De game verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

BRON YouTube

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?