Spellbreak-servers kappen ermee in 2023

Geplaatst:

Een vervelende aankondiging voor iedereen die Spellbreak met plezier speelt. De servers gaan offline in begin 2023.

De magische battle royale-game behaalde succes, maar toch moet ontwikkelaar Proletariat de stekker uit de server gaan trekken. Een exacte reden wordt hierbij niet gegeven. Na vier jaar heeft het ontwikkelingsteam besloten om de support te beëindigen. Ze bedanken hun fans voor alle jaren. Spellbreak heeft miljoenen spelers weten te werven. Ze geven aan dat Spellbreak een ambitieus project was en dat ze ontzettend trots zijn op hoe de game uit de verf is gekomen. Ze hopen alle fans van Spellbreak weer te zien, wanneer ze hun nieuwe projecten onthullen. Bekijk hier onze review van Spellbreak.

Spellbreak is nu nog te spelen op de pc en consoles. Heb jij mooie herinneringen aan deze battle royale-game? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Spellbreak
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Spellbreak

Series

-

Uitgever

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasewindow

3 september 2020

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord