Spellbreak

  • Eerste releasedatum 3 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Battle Royale
  • Gameliner score

Spellbreak-servers kappen ermee in 2023

Een vervelende aankondiging voor iedereen die Spellbreak met plezier speelt. De servers gaan offline in begin 2023.

De magische battle royale-game behaalde succes, maar toch moet ontwikkelaar Proletariat de stekker uit de server gaan trekken. Een exacte reden wordt hierbij niet gegeven. Na vier jaar heeft het ontwikkelingsteam besloten om de support te beëindigen. Ze bedanken hun fans voor alle jaren. Spellbreak heeft miljoenen spelers weten te werven. Ze geven aan dat Spellbreak een ambitieus project was en dat ze ontzettend trots zijn op hoe de game uit de verf is gekomen. Ze hopen alle fans van Spellbreak weer te zien, wanneer ze hun nieuwe projecten onthullen. Bekijk hier onze review van Spellbreak.

Spellbreak is nu nog te spelen op de pc en consoles. Heb jij mooie herinneringen aan deze battle royale-game? Laat het ons weten in de comments!

BRON Spellbreak

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?