Spyro-fans boos vanwege ontbreken ondertiteling

Geplaatst: 20 november 2018 22:05

Patrick's review van Spyro Reignited Trilogy is zó vers van de pers dat deze nog aan het nasmeulen is. Hij was zeer te spreken over de terugkeer van de paarse draak, net als vele anderen. Toch is er een heikel punt voor de fans; de ondertiteling ontbreekt.

Activision en Toys For Bob dachten zich te kunnen redden door de game in veel verschillende talen beschikbaar te maken, maar het ontbreken van ondertitels wordt de twee bedrijven allerminst in dank afgenomen. Op Reddit wordt er flink over gediscussieerd en zijn er zelfs petities opgezet om de ontwikkelaars aan te zetten tot het toevoegen van ondertiteling. Anders dan aangeven dat Activision geeft om de ervaringen van fans hebben zij nog geen aanstalten gemaakt om alsnog de drie opgepoetste games te voorzien van subtitles.

onbekend

Spyro Reignited Trilogy is op 13 november uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: GamePitt
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Spyro Reignited Trilogy

Series

Spyro

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

13 november 2018

Ontwikkelaar

Toys for Bob

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord