Check hier alle The Game Awards 2023 content

The Spyro Reignited Trilogy

  • Ontwikkelaar Toys for Bob
  • Eerste releasedatum 13 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Spyro-fans boos vanwege ontbreken ondertiteling

Patrick's review van Spyro Reignited Trilogy is zó vers van de pers dat deze nog aan het nasmeulen is. Hij was zeer te spreken over de terugkeer van de paarse draak, net als vele anderen. Toch is er een heikel punt voor de fans; de ondertiteling ontbreekt.

Activision en Toys For Bob dachten zich te kunnen redden door de game in veel verschillende talen beschikbaar te maken, maar het ontbreken van ondertitels wordt de twee bedrijven allerminst in dank afgenomen. Op Reddit wordt er flink over gediscussieerd en zijn er zelfs petities opgezet om de ontwikkelaars aan te zetten tot het toevoegen van ondertiteling. Anders dan aangeven dat Activision geeft om de ervaringen van fans hebben zij nog geen aanstalten gemaakt om alsnog de drie opgepoetste games te voorzien van subtitles.

Spyro Reignited Trilogy is op 13 november uitgebracht voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?