The Spyro Reignited Trilogy

  • Ontwikkelaar Toys for Bob
  • Eerste releasedatum 13 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Spyro Reignited Trilogy krijgt eindelijk ondertiteling

De game-trilogie is vorig jaar al uitgekomen, maar Spyro Reignited Trilogy krijgt nu toch eindelijk een grote update waar fans al lang om vroegen. In de nieuwste update wordt namelijk eindelijk ondertiteling toegevoegd.

Spyro Reignited Trilogy werd afgelopen november goed ontvangen. Ondanks de positieve scores, waren toch veel fans boos vanwege het ontbreken van de ondertiteling in de game. Zoals een boze gamer betaamt, trokken de fans massaal naar Reddit om hun ongenoegen te uiten en de ontwikkelaars zover te krijgen de ondertiteling aan de game toe te voegen. Ontwikkelaar Toys for Bob heeft nu, vier maanden na de release van de game, eindelijk gehoor gegeven aan deze oproep en heeft ondertiteling toegevoegd in elke beschikbare taal. De ondertiteling komt met de nieuwste update, die tevens de mogelijkheid geeft om Motion Blur uit te schakelen. Veel fans klaagden namelijk ookk dat de game door te veel Motion Blur onspeelbaar was. Naast deze grote verbeteringen brengt de nieuwste update ook enkele bugfixes met zich mee.

Spyro Reignited Trilogy is momenteel speelbaar op PlayStation 4 en Xbox One. De nieuwste update voor de game is vanaf nu beschikbaar.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?