Star Wars Outlaws geeft open world nieuwe betekenis

Geplaatst:
Aangepast: 25 juli 2023 21:14

Dat Star Wars Outlaws zich in een open wereld afspeelt dat wisten we al. Massive Entertainment richt zich op een ervaring met een gevoel van vrijheid.

In een interview met Edge Magazine heeft creative director Julian Gerighty van Massive Entertainment het een en ander losgelaten over hun aankomende game Star Wars Outlaws. Volgens hem biedt Star Wars Outlaws een unieke open wereld ervaring waarbij spelers een echt gevoel van vrijheid ervaren. De ontwikkelaar heeft zich echt gefocust op wat de term open wereld in zou moeten houden en dit geïmplementeerd in de game. Volgens Gerighty is dat vooral terug te zien in hoe je bepaalde situaties kunt benaderen. Aan de hand van de Star Wars Outlaws gameplaytrailer tijdens Summer Game Fest gaf hij het voorbeeld dat protagoniste Kay Vess meerdere mogelijkheden had om situaties aan te vliegen. Zo kun je voorzichtig te werk gaan door stealth te gebruiken, maar kun je er ook voor kiezen de confrontatie op te zoeken door je in het gevecht te storten. Deze keuzes zijn waarschijnlijk ook weer van invloed op je reputatie in de game.

Star Wars Outlaws

Star Wars Outlaws komt in 2024 te verschijnen voor pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Edge Magazine
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Outlaws

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 augustus 2024

Ontwikkelaar

Massive Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord