Star Wars Video Game remake gaat naar nieuwe studio

Geplaatst:

De Star Wars: Knights of the Old Republic Remake is overgenomen door een andere studio. De remake wordt overgenomen door Saber Interactive in Oost-Europa.

De langverwachte remake van de game Star Wars: Knights of the Old Republic heeft een nieuwe ontwikkelaar na een hobbelige rit. Het project was voorheen in ontwikkeling bij het is Austin, Texas gebaseerde Aspyr Media. Nu wordt het geleid door een van Saber Interactive's Oost-Europese studio's, volgens een persoon bekend met de verandering die vroeg om niet te worden geïdentificeerd omdat de details privé zijn. Beide ontwikkelaars zijn eigendom van het Zweedse bedrijf Embracer Group AB, dat vorige week in een publieke verklaring terloops verwees naar de verschuiving. Een vertegenwoordiger van Embracer had niet onmiddellijk een reactie. De overgang sluit alle hoop uit dat Aspyr het project zou blijven leiden. De bazen van de studio, die al meer dan twee jaar bezig was met de ontwikkeling van de remake, vertelden het personeel vorige maand dat de game "op pauze" stond terwijl het bedrijf probeerde uit te zoeken wat het nu verder moest doen. Dit zou nog betekenen Aspyr misschien op een dag weer een leidende rol op zich zou kunnen nemen, maar al snel gingen er geruchten onder het personeel dat Saber het zou overnemen. De remake werd in 2021 onthuld door PlayStation tijdens hun eigen showcase.

Er is nog geen releasedatum voor Star Wars: Knight of the Old Republic, maar de game was al zeker twee jaar in ontwikkeling bij Aspyr Media.

Bron: Bloomberg

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Series

Star Wars

Uitgever

Lucasfilm

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Aspyr Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord