Starfield krijgt jaarlijkse DLC

Geplaatst: 17 juni 2024 21:17
Aangepast: 17 juni 2024 21:19
-

Als je dacht dat Shattered Space de laatste DLC zou worden voor Starfield, heb je het mis. Topman van Bethesda, Todd Howard, onthulde vandaag dat het vat nog lang niet leeg is. Starfield kan rekenen op een jaarlijkse verhaaluitbreiding middels dlc's.

De hoogste man in rang bij Bethesda onthulde het nieuws op hoofdlijnen in een YouTube-interview met MrMattyPlays. Details liet hij daarbij wél in het midden. Dus ben je echt nieuwsgierig naar wat er komen gaat? Tja, dan is geduld vooralsnog een schone zaak. Wel deelde Howard wat Starfield statistieken. Zo zou Starfield inmiddels 14 miljoen spelers hebben; één miljoen spelers méér dan vorig jaar. Ook zou de gemiddelde speeltijd van een speler op veertig uur liggen. Howard reflecteerde ook op eerdere kritiek met betrekking tot de traversal door de Starfield-wereld. De topman gaf aan nog steeds te geloven in de gemaakte keuze, maar wel te weten dat er niet aan ieders verwachting voldaan kon worden. Benieuwd geworden naar wat Howard nog meer gedeeld heeft? Bekijk het interview hieronder:

Bethesda deelde onlangs nieuwe beelden van Starfield: Shattered Space. Het betreft een uitbreiding met een nieuwe verhaallijn, een nieuwe planeet, nieuwe wapens en nieuwe in-game-uitrusting, die later dit jaar moet uitkomen. Wanneer precies is vooralsnog niet duidelijk.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Ontwikkelaar:

Bethesda Game Studios

Uitgever:

Bethesda Softworks

Release:

6 september 2023

Best of gamescom 2023

Pc, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord