Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Starlink: Battle for Atlas

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2018
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Starlink: Battle for Atlas krijgt contentupdate en pc versie

Ubisoft heeft een gratis contentupdate en een pc versie voor Starlink: Battle for Atlas aangekondigd. Zowel de nieuwe update Crimson Moon en de nieuwe pc versie komen allebei op 30 april uit.

De Franse ontwikkelaar heeft dit vandaag bekendgemaakt. De update bevat een nieuwe locatie ,de Crimson Moon, die spelers onder andere nieuwe factieverhaalmissies en wekelijkse uitdagingen geeft. Eind april is de update voor alle platformen beschikbaar, waaronder de nieuwe pc versie. Je kan een de trailer over de update hieronder bekijken.

Starlink: Battle for Atlas Crimson Moon en de pc versie zijn allebei vanaf 30 april beschikbaar.

BRON Ubisoft

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?