Starlink: Battle for Atlas

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2018
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Winacties: Transformeer in meester van het universum met dit Starlink pakket!

Beam me up, Scotty! Het team van Starlink is druk bezig met het veroveren van het universum. Mij hebben ze al, want de Arwing staat te schitteren tussen mijn collectibles. De game is verkrijgbaar op menig console en dat willen wij vieren met een ongekend, rijkelijk gevuld, intergalactisch pakket.

Starlink: Battle for Atlas is vorige week uitvoerig aan de tand gevoeld. Het design van de game is een mooie uitblinker en de modellen van de vliegtuigen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ik ben apetrots op mijn nieuwe collectibles en daar wil ik graag wat van met jullie delen. Daarom geeft Gameliner in samenwerking met Ubisoft een goedgevuld pakket weg! Het pakket bevat onder andere een poster, shirt, pet, buttons en een keychain. Wil jij kans maken? Geef dan per email antwoord op de volgende vraag:

Wat is jouw favoriete planeet?

onbekend

De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?