Starlink: Battle for Atlas

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2018
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Winacties: Win een gaaf Starlink goodiepakket

Het gevecht rondom Atlas woedt al een tijdje. Starlink: Battle for Atlas kwam namelijk in oktober 2018 uit, maar voor wie er nog lang niet op uitgekeken is, hebben wij een te gek goodiepakket klaarliggen!

Onze Rudy wist dit galactische avontuur te waarderen met maar liefst 3,5 sterren. Heb jij net zo genoten van deze game? Of ben je van plan Starlink: Battle for Atlas binnenkort een kans te geven? Dan mag je dit goodiepakket natuurlijk niet missen. Het pakket bestaat uit een tas, een pet, een notitieboekje, een pen en drie buttons. Om deze prijs te kunnen winnen hoef je slechts één ding te doen. Beantwoord de onderstaande prijsvraag en je dingt mee naar het goodiepakket.

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?