Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Starlink: Battle for Atlas

  • Ontwikkelaar Ubisoft Montreal
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2018
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Starlink toont releasedatum met cameo Starfox

Ubisoft heeft Starlink Battle for Atlas getoond en heeft meteen een releasedatum erbij geplakt. De game, wat een mix lijkt tussen No Man's Sky en Skylanders, komt uit op alle consoles en pc.

De shooter van Ubisoft speelt zich af in de ruimte en de strijd om Atlas, de buitenwereld. Tevens krijgen we wat gameplaybeelden te zien van de game en hoe Starlink-speelgoed gebruikt wordt, zoals de amiibo gebruikt wordt door Nintendo. De grootste verrassing is echter dat Starfox een cameo krijgt in deze game. Tevens zorgde dit voor een andere genode gast, Shigeru Miyamoto.

Starlink komt uit op 16 oktober 2018 uit op alle consoles en pc.

BRON Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?