Startdatum League of Legends seizoen tien bekendgemaakt

Geplaatst:

De datum van het nieuwe seizoen voor League of Legends is bekendgemaakt door ontwikkelaar Riot Games. Via Twitter werd er een afbeelding met de resterende dagen gedeeld.

De pre-season in League of Legends komt binnenkort ten einde. Riot Games heeft namelijk via Twitter bekendgemaakt wanneer seizoen tien officieel van start gaat. In een paar dagen worden alle ranglijsten weer gereset en moeten spelers eerst de tien plaatsing games voltooien. Twee dagen voordat het nieuwe seizoen begint, wordt de eerste update van het jaar uitgevoerd. Deze update brengt onder andere het nieuwe personage Sett naar de game.

Het nieuwe League of Legends seizoen begint op 10 januari en de update vindt plaats op 8 januari. League of Legends is al speelbaar op de pc.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord