SteamWorld Build krijgt nieuwe Mechanized DLC

Geplaatst: 2 april 2024 20:59

SteamWorld Build krijgt binnenkort haar eerste DLC. Deze DLC heet Mechanized en draait om de Mech.

Na de SteamWorld Build Mechanical Meadows update is hier nu Mechanized, de eerste SteamWorld Build DLC. In deze update voor SteamWorld Build ontketenen spelers de krachtige Mech, hun ultieme metgezel voor zowel constructies als gevechten. De vaardigheden van de Mech zijn onder andere het tillen van zware voorwerpen om puzzels op te lossen. Hij kan ook rake klappen uitdelen om bedreigingen zoals de Abomination af te weren. Naast de Mech komen spelers nieuwe mijnfuncties, blokken met unieke functies, machinevoorwerpen, non-block voorwerpen, een nieuw gebouw en een uitdagende nieuwe eindbaas tegen. Met de Mech aan je zijde, duik je de Crackling Depths in en overwin je de uitdagingen terwijl je naar succes streeft.

Mechanized DLC is op 4 April beschikbaar voor SteamWorld Build op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series en Xbox One. Lees hier voor onze review van SteamWorld Build.

Bron: Thunderful Games
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SteamWorld Build

Series

-

Uitgever

Thunderful Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2023

Ontwikkelaar

Thunderful Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord