Trailer: SteamWorld Build trailer toont de mijnen

Geplaatst:
Aangepast: 10 juni 2023 20:35

De SteamWorld franchise wordt dit jaar uitgebreid met de een strategische city-builder SteamWorld Build. Hoe het ondergrondse gedeelte van de game eruit gaat zien, wordt getoond in de nieuwe trailer.

De SteamBots zijn onderweg naar een nieuwe plek om een eigen dorp te stichten. Met de hoop dat ze een beter leven kunnen leiden. Bovengronds moet je ervoor zorgen dat iedereen een plek om te wonen en wat voedsel heeft. Ondertussen wordt er onder de grond volop gegraven voor allerlei metalen. Om nieuwe grondstoffen en gebouwen vrij te spelen heb je een bepaalde hoeveelheid SteamBots nodig. Het is dus belangrijk om hun behoeftes te vervullen. Hierdoor is het een combinatie van Anno en Dungeon Keeper. Deze specifieke trailer laat wat meer van de ondergrondse gevaren en metalen zien. Een releasedatum werd echter nog niet gegeven.

Wij hebben al een preview van SteamWorld Build klaarstaan, maar je kunt de demo ook zelf via Steam spelen.

SteamWorld Build gaat aan het eind van 2023 verschijnen voor de pc.

Bron: Future Games Show

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SteamWorld Build

Series

-

Uitgever

Thunderful Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2023

Ontwikkelaar

Thunderful Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord