Trailer: SteamWorld Build releasedatum bekendgemaakt

Geplaatst:
Aangepast: 23 augustus 2023 19:47

De releasedatum van SteamWorld Build, de nieuwste titel van de Zweedse studio Thunderful Games, is bekend. De game ligt rond de feestdagen in de digitale winkelschappen.

In SteamWorld Build krijg jij de unieke kans om jouw eigen mijnstad te bouwen. Hoewel de stad die je bouwt bovengronds is, toonde de vorige SteamWorld Build trailer tevens de diepergelegen mijnen die de citybuilder rijk is. Ook onder de oppervlakte wachten er dus verschillende gevaren en felbegeerde metalen op je. Jouw uiteindelijke doel? Een stervende planeet ontvluchten door lang verloren technologie op te graven.

De meest recente trailer voor de game gaf naast zowel boven- als ondergrondse beelden ook de releasedatum van SteamWorld Build vrij. Je kunt de game alvast op je verlanglijstje zetten, want de citybuilder verschijnt rond de Sinterklaastijd.

SteamWorld Build is vanaf 1 december 2023 beschikbaar voor alle moderne platformen. Ben je benieuwd naar meer informatie over de game? Lees dan zeker nog even onze SteamWorld Build preview.

Bron: SteamWorld Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot SteamWorld Build

Series

-

Uitgever

Thunderful Publishing

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2023

Ontwikkelaar

Thunderful Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord