Stem Harry Osborn keert niet terug in Marvel's Spider-Man 2

Geplaatst:

Scott Porter, de stemacteur van personage Harry Osborn in Marvel's Spider-Man, keert niet terug in het tweede deel. Dat kondigde hij aan in nu verwijderde tweets.

Marvel's Spider-Man verscheen in 2018 op de PlayStation 4. De game werd zeer goed ontvangen en kreeg dit jaar een remaster op de PlayStation 5. Rudy was zeer te spreken in zijn Marvel's Spider-Man Remastered review over de verbeterde looks in de game. Vorig jaar werd ook Marvel's Spider-Man 2 aangekondigd met Venom die in het vervolg een rol gaat spelen. Op die ene trailer na is er nog weinig over Marvel's Spider-Man 2 bekend, behalve dat Scott Porter niet voor zijn rol als Harry Osborn terugkeert. Een fan vertelde hem op Twitter dat die niet kon wachten om Porter weer als Harry te horen in Marvel's Spider-Man 2. Porter reageerde daarop met dat hij helaas was vervangen met iemand anders voor het vervolg. Als reden gaf Porter dat Insomniac Games, de ontwikkelaar van de Marvel's Spider-Man-games, hyperrealistisch wil gaan in hun personage-modellen en dat het leeftijdsverschil tussen Porter en Harry te groot is. Hierdoor wordt Porter in Marvel's Spider-Man 2 vervangen door een jongere acteur. Hoewel Scott Porter baalt dat hij niet terug mag keren in zijn rol snapt hij het besluit van Insomniac wel en weet hij zeker dat het een geweldige game gaat worden.

Marvels SpiderMan

De tweets zijn ondertussen verwijderd. Wie Scott Porter gaat vervangen in Marvel's Spider-Man 2 is nog niet bekend. Wanneer het vervolg uitkomt is ook nog onduidelijk.

Bron: Kotaku

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man 2

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

20 oktober 2023

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord