The Outer Worlds

  • Ontwikkelaar Obsidian Entertainment
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Switch-release The Outer Worlds uitgesteld naar juni

We moeten nog even wachten voordat we het Halcyon-sterrenstelsel op de Nintendo Switch kunnen verkennen. De Switch-release van The Outer Worlds is namelijk uitgesteld naar juni.

Begin dit jaar maakte ontwikkelaar Obsidian bekend dat hun succesvolle sci-fi-game The Outer Worlds naar de Nintendo Switch komt. De game moest eigenlijk op 6 maart naar de hybride console komen, maar uitgever Private Division gaf een maand later al meteen aan dat die releasedatum niet gehaald werd. Ontwikkelaar Virtuos, die verantwoordelijk is voor de port naar de Switch, had vanwege het coronavirus meer ontwikkeltijd nodig. Obsidian maakt nu bekend dat The Outer Worlds in juni naar de Switch komt. Naast de nieuwe releasedatum, heeft de ontwikkelaar ook onthuld dat de game straks niet alleen digitaal te downloaden is op de console, maar ook als cartridge beschikbaar is.

onbekend

The Outer Worlds is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game verschijnt 5 juni op de Nintendo Switch.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?