Teasers van Black Ops 6 verschijnen online

Geplaatst: 23 mei 2024 09:50
-

Een aantal teasers voor de aankomende Call of Duty: Black Ops-game duiken online op. 'The Truth Lies' wordt gebruikt als slogan.

Er zijn nieuwe video's verschenen via een verborgen website. Wanneer je naar thetruthlies.com verkast krijg je een oude tv te zien. Deze prehistorische beeldbuis heeft zes kanalen, maar op het moment van schrijven zijn er maar drie actief. Daarop zijn video's te zien, waarin vandalisme plaatsvindt. De vier presidenten van Mount Rushmore worden besmeurd met graffiti, maar de beste heren zijn niet de enige slachtoffers. Politieke boodschappen worden over diverse monumenten verspreid. Statements tegen de diverse oorlogen worden gemaakt - al richten ze zich vooral op het volk. Tijd om die oogkleppen af te doen. Zeker als je een kijkje wilt nemen naar de nieuwe key art. Het is opzettelijk vervaagd, maar het is meteen duidelijk dat het een gooi doet naar de nostalgie van de eerdere Black Ops-games.

Na de Xbox Games Showcase 2024 wordt in alle waarschijnlijkheid de nieuwe Call of Duty-game officieel onthuld.

Bron: The Truth Lies
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 6

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

25 oktober 2024

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord