'Call of Duty van dit jaar komt naar Game Pass'

Geplaatst: 28 mei 2024 12:31
-

Volgens de Wall Street Journal - die hier en daar wat vingers in de pap lijkt te hebben - is Microsoft voornemens om Call of Duty dit jaar naar Game Pass te brengen. Hiermee zou het diens huidige langetermijn 'a la carte' verkoopstrategie op de schop gooien.

En dat zou natuurlijk een zeer saillante ontwikkeling zijn, gezien dit scenario exact de reden voor PlayStations verzet in de Activision Blizzard overname vormde. Als de geruchten kloppen en de nog onaangekondigde Call of Duty game op Xbox voor net iets meer dan een tientje te spelen valt terwijl PS5 bezitters het volle pond moeten opkuchen, dan kan dat wel eens tot narigheid gaan lijden.

Ach ja, we gaan het zien. Eerst moeten we maar eens te weten zien te komen over welke Call of Duty we het gaan hebben. Vooralsnog lijken bronnen te beweren dat het een nieuwe Black Ops-titel gaat worden, waarbij de Golfoorlog de setting zou zijn. Daarnaast beweren anderen dat de Call of Duty campaign ook wel eens een open-wereld insteek kan gaan krijgen.

Update: Xbox heeft via de Game Pass-app een update gepusht, waarin vermeld staat dat Call of Duty: Black Ops 6 vanaf dag één op de abonnementsdienst komt te verschijnen.

Laten we hopen dat we meer te horen krijgen tijdens de aanstaande Xbox Games Showcase, welke op 9 juni plaatsvindt

Bron: Wall Street Journal
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 6

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

25 oktober 2024

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord