Tech: Marvel's Spider-Man 2 Limited Edition PS5 onthuld

Geplaatst:

Moet je nog een PlayStation 5 in huis halen en ben je fan van bepaalde slingerende superhelden? Check hier dan de PS5 Console - Marvel's Spider-Man 2 Limited Edition Bundle!

Maar wat zit er nou precies in de PS5 Console – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition Bundle? Je ontvangt een gepimpte versie van de standaard PlayStation 5. Zowel de PS5 Digital Edition als de reguliere PS5 worden onder handen genomen middels zogenaamde 'PS5 Console Covers'. Het design is natuurlijk gebaseerd op de aankomende knaller van Insomniac: Marvel's Spider-Man 2. De console covers geven de normaal witte PS5 een sierlijk karakter. Je ziet de Symbiote rondkruipen op je console - een overgang van rood naar zwart is goed te zien. Verder zit er een DualSense Wireless Controller inbegrepen. Deze controller hanteert hetzelfde design als de console. Ja, Venom heeft met zijn klauwen ook aan dit stukje tech gezeten. Tot slot - en niet geheel onbelangrijk - krijgen spelers die de bundel aanschaffen een voucher voor de standaardeditie van Marvel's Spider-Man 2. Je krijgt er ook de pre-order items van Marvel's Spider-Man 2 bij. De game ontgrendelt op 20 oktober, zodat je op de dag van lancering kan spelen.

De Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition Bundle is vanaf 28 juli beschikbaar voor de pre-order. De tech-producten worden beschikbaar gemaakt vanaf 1 september. Alle items zijn ook apart van elkaar te verkrijgen.

Bron: PlayStation Blog
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man 2

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

20 oktober 2023

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord