Check hier alle The Game Awards 2023 content

Marvel's Spider-Man 2

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2023
  • Platformen PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Dit is het verhaal van Marvel's Spider-Man 2

Tijdens San Diego Comic-Con konden spinnenliefhebbers hun hart ophalen. Er is namelijk een nieuwe trailer van Marvel's Spider-Man 2 getoond die in het teken staat van het verhaal.

Marvel's Spider-Man 2 kent twee protagonisten: Peter Parker en Miles Morales. De twee helden betreden allebei een nieuw hoofdstuk in hun leven, want ze worden de beschermheren van Marvel's New York. 'With great power comes great responsibility' - je kent het riedeltje wel. De relatie tussen Peter en Miles komt onder druk te staan en dit heeft meerdere oorzaken. Harry Osborne keert terug in het leven van Peter met alle gevolgen van dien. Miles probeert in de tussentijd een toekomst voor zichzelf op te bouwen. Hoe gaat zijn leven eruit zien na de middelbare school? Ja, genoeg persoonlijk drama lijkt te ontwikkelen tussen de twee helden. Kun je al dat Spider-Work wel combineren met een normaal leven? Dat allemaal terwijl je ook moet dealen met de diverse schurken die New York bedreigen, zoals de Lizard en Kraven. De grootste dreiging is echter de verspreiding van de Symbiote. Het einde van de trailer toont de kracht van Venom - de gevaarlijkste villain die de Spider-Men tot nu toe zijn tegengekomen.

Check hier de pre-order skins van Marvel's Spider-Man 2.

De releasedatum van Marvel's Spider-Man 2 is bekend. De avonturengame is verkrijgbaar vanaf 20 oktober voor de PlayStation 5.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?