Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 12 mei 2023
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score

Tech: Tears of the Kingdom OLED Model bevestigd

Het is bevestigd dat The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom een eigen Nintendo Switch OLED Model krijgt. Dit onthult Nintendo via een recente trailer.

Vanaf 28 april kun je het nieuwe OLED Model aanschaffen. Deze is compleet versierd in het thema van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Buyers beware - je moet de game wel apart kopen, mits je het wilt spelen. Vanaf 12 mei - wat toevallig ook de releasedatum van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is - kun je nog meer tech in het thema van de avonturengame aanschaffen. De Nintendo Switch Pro Controller en Carrying Case in de stijl van Tears of The Kingdom worden dan beschikbaar gemaakt.

Check hier de Collector's Edition van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Bekijk hier de nieuwe gameplay van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is beschikbaar vanaf 12 mei voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?