Tech: Tears of the Kingdom OLED Model bevestigd

Geplaatst:
Aangepast: 28 maart 2023 17:19

Het is bevestigd dat The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom een eigen Nintendo Switch OLED Model krijgt. Dit onthult Nintendo via een recente trailer.

Vanaf 28 april kun je het nieuwe OLED Model aanschaffen. Deze is compleet versierd in het thema van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Buyers beware - je moet de game wel apart kopen, mits je het wilt spelen. Vanaf 12 mei - wat toevallig ook de releasedatum van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is - kun je nog meer tech in het thema van de avonturengame aanschaffen. De Nintendo Switch Pro Controller en Carrying Case in de stijl van Tears of The Kingdom worden dan beschikbaar gemaakt.

Check hier de Collector's Edition van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Bekijk hier de nieuwe gameplay van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is beschikbaar vanaf 12 mei voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

12 mei 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Beste game van 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord