Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Tech: Xbox Elite Wireless Controller Series 2 - nu in rood en blauw

De Xbox Elite Wireless Controller Series 2 is al een tijdje uit, dus het is de hoogste tijd voor wat nieuwe kleuren. Xbox had hetzelfde idee en onthulde daarom een nieuwe set.

De Xbox Elite Wireless Controller Series 2 is nu te verkrijgen in zowel rood als blauw. Het nieuws werd onthuld via een speelse trailer en een blogpost. De Xbox Elite Wireless Controller Series 2 is een controller voor de gedreven en fanatieke gamer. Er hangt een hoger prijskaartje aan dan normaal, maar dan heb je ook wat. Een aantal van de features zijn: duimsticks met instelbare weerstand, kortere hair trigger locks, volledig rubberen greep en verwisselbare onderdelen. Daarnaast kun je bepaalde instellingen opslaan en wisselen tussen profielen, om zo de gewenste controller lay-out te gebruiken bij specifieke games. Wanneer je via de Microsoft Store deze controller bestelt, tik je €139,99 af.

Check hier de Velocity Green Controller, als je naar een iets goedkopere optie op zoek bent.

De Xbox Elite Wireless Controller Series 2 is nu te reserveren in het rood en blauw. Daarnaast is de controller in het wit en zwart te verkrijgen.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?