Trailer: Microsoft onthult Xbox Elite Wireless Controller Series 2

Geplaatst:

Tijdens de E3-presentatie van Microsoft werd ook nieuwe hardware onthuld. Zo komt Microsoft met de Xbox Elite Wireless Controller Series 2.

De Xbox Elite Wireless Controller Series 2 is een nieuwe generatie Xbox Elite-controller voor zowel de Xbox One als Windows 10. Deze controller heeft verschillende aanpassingsopties. Zo zijn er verschillende onderdelen die je kunt vervangen en verstellen, om de controller aan te passen naar jouw speelstijl en jouw handen. Daarnaast heeft de nieuwe controller een verbindingsmogelijkheid via bluetooth en een interne batterij die zo'n veertig uur meegaat, waardoor je nog beter draadloos kunt gamen. Ook kun je verschillende profielen instellen voor games die je vaak speelt, zodat je middels een druk op de knop het juiste controllerprofiel kunt selecteren voor de betreffende game.

De Xbox Elite Wireless Controller Series 2 is vanaf 4 november beschikbaar voor 179,99 euro.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord