Check hier alle The Game Awards 2023 content

Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Techland knipte 200 pagina's aan content uit Dying Light 2

Er is meer dan 200 pagina's aan content uit Dying Light 2 gehaald tijdens het ontwikkelen van de game. Een fan van de game genaamd Sneed compileerde alle geknipte content in één groot document.

Tegen de tijd dat degene die dit document maakte klaar was, was het document 231 pagina's lang. Alles komt in het document aan bod: factions, quests, dialogen, regio's, wapens en alles wat je maar kunt bedenken dat uit de game geknipt is. Het mooiste hieraan is dat het document niet zomaar een saai tekstdocument is waar je niet doorheen komt. Het is helemaal in de stijl van de game opgemaakt, bevat afbeeldingen en is ook nog eens goed geschreven. Mocht je dus benieuwd zijn naar alle content die uit Dying Light 2 is gehaald, dan kun je dit document downloaden en lezen via Google Docs. Veel fans waren ietwat teleurgesteld in de sequel en vonden dat hij de eerste game geen eer aan deed. Misschien heeft dit wel iets te maken met alle content die eruit is gehaald? In juni kreeg Dying Light 2 een grote update, genaamd Good Night, Good Luck. Daarnaast werd er eerder dit jaar een DLC voor Dying Light 2 aangekondigd.

Content Dying light 2

Dying Light 2 kwam uit op 4 februari 2022 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

BRON Sneed

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?