Techland knipte 200 pagina's aan content uit Dying Light 2

Geplaatst: 11 september 2023 14:16
Aangepast: 11 september 2023 17:16
-

Er is meer dan 200 pagina's aan content uit Dying Light 2 gehaald tijdens het ontwikkelen van de game. Een fan van de game genaamd Sneed compileerde alle geknipte content in één groot document.

Tegen de tijd dat degene die dit document maakte klaar was, was het document 231 pagina's lang. Alles komt in het document aan bod: factions, quests, dialogen, regio's, wapens en alles wat je maar kunt bedenken dat uit de game geknipt is. Het mooiste hieraan is dat het document niet zomaar een saai tekstdocument is waar je niet doorheen komt. Het is helemaal in de stijl van de game opgemaakt, bevat afbeeldingen en is ook nog eens goed geschreven. Mocht je dus benieuwd zijn naar alle content die uit Dying Light 2 is gehaald, dan kun je dit document downloaden en lezen via Google Docs. Veel fans waren ietwat teleurgesteld in de sequel en vonden dat hij de eerste game geen eer aan deed. Misschien heeft dit wel iets te maken met alle content die eruit is gehaald? In juni kreeg Dying Light 2 een grote update, genaamd Good Night, Good Luck. Daarnaast werd er eerder dit jaar een DLC voor Dying Light 2 aangekondigd.

Content Dying light 2

Dying Light 2 kwam uit op 4 februari 2022 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

Bron: Sneed

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light 2

Ontwikkelaar:

Techland

Uitgever:

Techland

Release:

4 februari 2022

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord