Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe DLC voor Dying Light 2 aangekondigd

Er is goed nieuws voor liefhebbers van Dying Light 2: Stay Human. Tijdens de Future Games Show Spring Showcase is namelijk een nieuwe update en DLC aangekondigd voor de horrorgame.

Zo worden gevechten nog bruter, fysieker en voor de speler bevredigender. Bij het selecteren van je uitrusting hoef je niet langer meer tussen style of stats te kiezen middels een nieuw gear transmog system. Ook komt er aanvullende support voor modes en het maken van nieuwe maps. Deze aanpassingen worden op 20 april doorgevoerd via een grote update. Later dit jaar komt er ook een nieuw verhaal via DLC naar Dying Light 2: Stay Human. Als sneak peek zijn twee conceptafbeeldingen getoond. Het eerste plaatje toont een herfstachtige setting met een kerk op de achtergrond. Op de tweede foto is een toegangspoort te zien waarop 'Morlech Asylum' te lezen is. Het speculeren kan beginnen, wat hebben deze locaties te bieden in Dying Light 2?

Dying Light 2: Stay Human is beschikbaar op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en 5, Xbox One en Xbox Series. Lees hier alles wat je moet weten over Dying Light 2.

BRON Future Games Show

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?