Trailer: Nieuwe DLC voor Dying Light 2 aangekondigd

Geplaatst: 25 maart 2023 22:30

Er is goed nieuws voor liefhebbers van Dying Light 2: Stay Human. Tijdens de Future Games Show Spring Showcase is namelijk een nieuwe update en DLC aangekondigd voor de horrorgame.

Zo worden gevechten nog bruter, fysieker en voor de speler bevredigender. Bij het selecteren van je uitrusting hoef je niet langer meer tussen style of stats te kiezen middels een nieuw gear transmog system. Ook komt er aanvullende support voor modes en het maken van nieuwe maps. Deze aanpassingen worden op 20 april doorgevoerd via een grote update. Later dit jaar komt er ook een nieuw verhaal via DLC naar Dying Light 2: Stay Human. Als sneak peek zijn twee conceptafbeeldingen getoond. Het eerste plaatje toont een herfstachtige setting met een kerk op de achtergrond. Op de tweede foto is een toegangspoort te zien waarop 'Morlech Asylum' te lezen is. Het speculeren kan beginnen, wat hebben deze locaties te bieden in Dying Light 2?

Dying Light 2: Stay Human is beschikbaar op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en 5, Xbox One en Xbox Series. Lees hier alles wat je moet weten over Dying Light 2.

Bron: Future Games Show
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dying Light 2

Series

Dying Light

Uitgever

Techland

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 februari 2022

Ontwikkelaar

Techland

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord