Tekken 8 onderdeel van The Game Awards

Geplaatst:

Over enkele dagen begint The Game Awards en worden we getrakteerd op nieuwe trailers en onthullingen. Door een Tweet van het officiële Tekken twitteraccount weten we dat Tekken 8 onderdeel is van de The Game Awards.

In augustus werd de datum van The Game Awards onthuld en ondertussen zijn we nog enkele dagen verwijderd van dit event. Veel gamers zitten te wachten op de vele onthullingen en nieuwe trailers. Het is altijd afwachten geblazen wat er nu precies te zien is, maar Tekken 8 lijkt een feit te zijn. Op Twitter werd er door het officiële account van Tekken namelijk een teaser geplaatst. Met de hashtag #SaveTheD8 moeten fans op acht december klaar staan voor meer nieuws over Tekken 8. En laat dat nu net de datum zijn waarop The Game Awards plaatsvindt. Tijdens de State of Play in september werd Tekken 8 officieel onthuld.

Tekken 8 heeft momenteel nog geen releasedatum, maar daar komt volgende week misschien verandering in. De game gaat uitkomen voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 8

Series

Tekken

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 januari 2024

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord