Tekken 8

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Tekken 8 onderdeel van The Game Awards

Over enkele dagen begint The Game Awards en worden we getrakteerd op nieuwe trailers en onthullingen. Door een Tweet van het officiële Tekken twitteraccount weten we dat Tekken 8 onderdeel is van de The Game Awards.

In augustus werd de datum van The Game Awards onthuld en ondertussen zijn we nog enkele dagen verwijderd van dit event. Veel gamers zitten te wachten op de vele onthullingen en nieuwe trailers. Het is altijd afwachten geblazen wat er nu precies te zien is, maar Tekken 8 lijkt een feit te zijn. Op Twitter werd er door het officiële account van Tekken namelijk een teaser geplaatst. Met de hashtag #SaveTheD8 moeten fans op acht december klaar staan voor meer nieuws over Tekken 8. En laat dat nu net de datum zijn waarop The Game Awards plaatsvindt. Tijdens de State of Play in september werd Tekken 8 officieel onthuld.

Tekken 8 heeft momenteel nog geen releasedatum, maar daar komt volgende week misschien verandering in. De game gaat uitkomen voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?