Trailer: Intens vuistgevecht tijdens aankondiging Tekken 8

Geplaatst:

Jawel mensen, we zijn los! De State of Play start lekker met de aankondiging van Tekken 8. De welbekende franchise keert terug met een achtste deel in de mainline franchise en de eerste beelden zien er goed uit!

De show opent met een intens gevecht tussen Kazuya en Jin, die in de regen elkaar helemaal aan gort slaan. Tekken 7 verscheen in 2017 en wist in onze Tekken 7 Review een prima score te behalen. Nu is het dus de beurt aan deeltje 8. Onderstaande aankondigingstrailer lijkt in-engine beelden te bevatten en ziet er in ieder geval bijzonder goed uit.

Wanneer Tekken 8 precies komt te verschijnen is nog niet bekend. Wel weten we dat de game in ieder geval op de PlayStation 5 speelbaar gaat zijn.

Bron: State of Play
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 8

Series

Tekken

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 januari 2024

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord