Tekken 8

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Trailer: Intens vuistgevecht tijdens aankondiging Tekken 8

Jawel mensen, we zijn los! De State of Play start lekker met de aankondiging van Tekken 8. De welbekende franchise keert terug met een achtste deel in de mainline franchise en de eerste beelden zien er goed uit!

De show opent met een intens gevecht tussen Kazuya en Jin, die in de regen elkaar helemaal aan gort slaan. Tekken 7 verscheen in 2017 en wist in onze Tekken 7 Review een prima score te behalen. Nu is het dus de beurt aan deeltje 8. Onderstaande aankondigingstrailer lijkt in-engine beelden te bevatten en ziet er in ieder geval bijzonder goed uit.

Wanneer Tekken 8 precies komt te verschijnen is nog niet bekend. Wel weten we dat de game in ieder geval op de PlayStation 5 speelbaar gaat zijn.

BRON State of Play

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?