The Last of Us Part 2

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 19 juni 2020
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Actie , Avonturen , Horror
  • Gameliner score

The Last of Us Part 2 opnieuw uitgesteld

The Last of Us Part 2 is opnieuw uitgesteld. De game had eigenlijk in mei moeten verschijnen.

Slecht nieuws voor fans die halsreikend uitkijken naar The Last of Us Part 2. De game is namelijk opnieuw uitgesteld. Eind vorig jaar werd al bekendgemaakt dat The Last of Us Part 2 werd uitgesteld. De game moest eigenlijk in februari dit jaar uitkomen, maar dat werd al gauw verzet naar mei. Vandaag heeft ontwikkelaar Naughty Dog echter via Twitter bekendgemaakt dat ook de aangepaste releasedatum van mei niet gehaald wordt. Naughty Dog geeft aan dat de ontwikkeling van de game bijna is afgerond, maar dat er hier en daar nog steeds bugs in de game zitten die eerst moeten worden weggepoetst. Daarnaast kampt de ontwikkelaar ook met logistieke problemen die een wereldwijde release van de game bemoeilijken.

The Last of Us Part 2 heeft momenteel geen exacte releasedatum.

BRON Naughty Dog

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?