The Pokemon Company schenkt spelers Galarian Meowth

Geplaatst: 12 juni 2020 18:04
Aangepast: 12 juni 2020 18:17

De eerste uitbreiding van Pokemon Sword en Shield, The Isle of Armor, wordt volgende week gelanceerd, maar voor die tijd trakteer het bedrijf achter de razend populaire franchise spelers tijdelijk op een bijzondere Pokémon.

The Pokémon Company geeft namelijk gratis Galarian Meowth weg met een speciale vaardigheid en een handjevol waardevolle items. De verborgen vaardigheid van Galarian Meowth is Unnerve, wat voorkomt dat de tegenstander bessen kan eten die hij vast heeft. Daarnaast trakteert the Pokémon Company spelers ook op honderd grote rare candys en vijftig Big Gold Nuggets, die veel geld in de kassalade brengen als je ze verkoopt. Spelers hebben de mogelijkheid het cadeau te claimen door in het menu te kiezen voor 'ontvang een cadeau -> via internet'

The Isle of Armor-uitbreiding is vanaf 17 juni beschikbaar.

Bron: The Pokémon Company

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord