League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

The Ruined King onderweg naar League of Legends

Een van de meest legendarische figuren in het League of Legends-universum, The Ruined King, is onderweg naar de nog altijd immens populaire MOBA-game van ontwikkelaar Riot Games.

Hij was jarenlang een van de hoogst geanticipeerde champions voor League of Legends: The Ruined King. Vandaag onthulde Riot Games middels een YouTube-video dat hij, ter ere van de aftrap van alweer het elfde seizoen van de game, onderdeel gaat uitmaken van het League of Legends-roster. Onlangs presenteerde Riot Games ook gameplaybeelden van de game die voor een groot deel draait om de nieuwe champion: Ruined King: A League Of Legends Story. In de video die Riot Games vandaag deelde gaat het niet alleen over de nieuwe champions, maar wordt er tevens aandacht besteedt aan wat spelers van het komende seizoen mogen verwachten. Bekijk hieronder de video:

Het nieuwe seizoen van League of Legends is vandaag van start gegaan. De game verscheen in 2009 voor het eerst voor de pc, maar is sinds kort ook speelbaar op de mobiel, in de vorm van League of Legends: Wild Rift.

BRON YouTube

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?