The Settlers en The Settlers History Collection aangekondigd

Geplaatst: 21 augustus 2018 16:05
Aangepast: 21 augustus 2018 19:45

Ubisoft heeft tijdens de gamescom The Settlers en The Settlers History Collection aangekondigd voor de pc. De eerste is een compleet nieuw deel dat eind 2019 zal verschijnen, terwijl de History Collection wordt uitgebracht ter ere van de 25ste verjaardag van de serie.

The Settlers History Collection is vanaf 15 november van dit jaar verkrijgbaar en bevat alle History Editions de zeven voorgaande Settlers-games. De History Edition van The Settlers 1 is nu al los verkrijgbaar via Uplay. De compleet nieuwe game genaamd The Settlers is in ontwikkeling bij Ubisoft Blue Byte en bevat de bekende gameplay waar de serie groot door is geworden. Spelers verkennen nieuwe eilanden en bouwen hier een dorp waar ze hun Settlers tevreden moeten houden. Het draait allemaal om het verzamelen van grondstoffen en het vergroten van het dorp, terwijl je op moet letten voor naburige volkeren.

Om het de aankondiging van The Settlers en The Settlers History Collection te vieren heeft Ubisoft de website The Settlers Alliance gelanceerd. Hier ontvangen fans regelmatig nieuwe informatie van ontwikkelaar Ubisoft Blue Byte.

Bron: Persbericht Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Settlers: New Allies

Series

The Settlers

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 februari 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord