Console-versie The Settlers: New Allies kent releasedatum

Geplaatst:

De release van de console-versie van The Settlers: New Allies nadert. Vandaag vertellen we je wanneer je met de strategiegame op de console aan de slag kan!

Via de sociale media kanalen van Ubisoft wordt de verrassing vrijgegeven. De console-versie van The Settlers: New Allies wordt bijna direct uitgebracht. Ja, morgen kun je al aan de slag met de console-versie van The Settlers: New Allies. Eerder vorig jaar werd de console-versie van The Settlers: New Allies uitgesteld. Gelukkig is de strategiegame nu klaar voor de lancering.

Check hier onze review van The Settlers: New Allies. Wil je meer over de game leren? Lees dan hier alles wat je moet weten over The Settlers: New Allies.

The Settlers: New Allies is nu beschikbaar voor de pc. De strategiegame is vanaf 4 juli te spelen op de PlayStation-consoles, Xbox-consoles en Nintendo Switch.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Settlers: New Allies

Series

The Settlers

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 februari 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord