The Settlers: New Allies console-versie uitgesteld

Geplaatst:

Mocht je nou graag aan de slag willen gaan met The Settlers: New Allies op de console, dan heb ik slecht nieuws. De console-versie van The Settlers: New Allies is uitgesteld.

Het uitstel van de console-versie van The Settlers: New Allies komt een beetje uit de lucht vallen. Via Twitter laat ontwikkelaar Ubisoft weten dat ze meer tijd nodig hebben om ervoor te zorgen dat ze de beste ervaring voor de spelers kunnen uitbrengen. Het uitstel van de console-versie van de strategiegame is vooralsnog voor een onbepaalde tijd - een nieuwe releasedatum is niet bekendgemaakt. Volgende week had The Settlers: New Allies eigenlijk moeten uitkomen voor de consoles. Fans reageren daarom niet al te gelukkig op het nieuws.

Check hier onze review van The Settlers: New Allies. Wil je meer over de game leren? Lees dan hier alles wat je moet weten over The Settlers: New Allies.

The Settlers: New Allies is nu beschikbaar voor de pc. Wanneer de console-versie verschijnt is op dit moment niet bekend.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Settlers: New Allies

Series

The Settlers

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

17 februari 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord