The Witcher Remake biedt open wereld

Geplaatst: 30 november 2022 01:30
Aangepast: 30 november 2022 01:30
-

CD Projekt Red is bezig met het opnieuw uitbrengen van de originele The Witcher game. De ontwikkelaar heeft nu onthuld dat het bij deze remake gaat om een open wereld game.

Bij het presenteren van de kwartaalcijfers heeft ontwikkelaar CD Projekt RED het één en ander uit de doeken gedaan over de aanstaande game The Witcher remake. De game is in de maak onder de naam Code Name: Canis Majoris. Dat de remake major-is blijkt wel uit het feit dat we hier te maken hebben met een open wereld game. Tenminste, als we de presentatie van CD Projekt RED mogen geloven. En aangezien zij de game ontwikkelen mogen we dat best. Daarnaast wordt The Witcher remake ook nog omschreven als een verhaalgedreven single player RPG. Weinig verrassingen op dit gebied dus, aangezien dat natuurlijk wel redelijk omschrijft wat The Witcher is.

The Witcher remake2

Er is nog geen releasedatum vastgesteld voor The Witcher remake.

Bron: CD Projekt RED
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher

Ontwikkelaar:

CD Projekt RED

Uitgever:

Atari

Release:

26 oktober 2007

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord