Eerste The Witcher-game krijgt een remake

Geplaatst:

De eerste The Witcher-game krijgt een remake. Dat maakte ontwikkelaar CD Projekt Red bekend via social media.

De eerste The Witcher-game verscheen in 2007 op de pc. Het was het eerste game avontuur van Geralt of Rivia en was de start van een trilogie met The Witcher 3: Wild Hunt als laatste deel. Nu heeft CD Projekt Red, de ontwikkelaar van The Witcher-games, aangekondigd dat ze een remake gaan maken van The Witcher in samenwerking met ontwikkelaar Fools Theory. De remake is een van de nieuwe The Witcher-games die onlangs werden aangekondigd en stond toen onder de naam Canis Majoris. De ontwikkelaar zegt dat de remake van de grond af ontwikkeld gaat worden in Unreal Engine 5. De aankondiging is hieronder te bekijken.

Wanneer de remake van The Witcher Remake uitkomt is nog niet bekend. Zodra wij meer weten brengen wij jullie daarvan natuurlijk op de hoogte.

Bron: CD Projekt Red

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Witcher

Series

The Witcher

Uitgever

Atari

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

26 oktober 2007

Ontwikkelaar

CD Projekt RED

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord